© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.06.2017 18:44:41

Kapetan Tavares pripravlja poseben krst za Billonga: Kaj bo moral zapeti? Če ga pogledam, bo izbral ...

Kapetan, legenda in očitno tudi zelo domiseln šaljivec.

"Vmesnih 11 dni počitka je bilo dovolj. Oddih z družino mi je vlil nove energije pred začetkom nove sezone. Podobno zagnanost je bilo takoj čutiti tudi pri soigralcih in v treninge smo krenili maksimalno zavzeto. Odločeni, da znova poskrbimo za uspešno sezono," je po nekaj uvodnih dneh priprav za klubsko spletno stran dejal Marcos Tavares. 

"Najprej bodo evropske kvalifikacije pomenile največji izziv. Verjamem, da lahko pustimo globoko sled na evropskem, na domačem prizorišču pa osvojimo dvojno krono. Seveda pa bo za nove uspehe bo treba vložiti veliko naporov,« je še dodal v resnem tonu, preden se je lotil lahkotnejše teme. 

Namreč krsta za zdaj edinega novinca v moštvu. Gre za tradicijo, krts prišleka iz Rudarja pa bo očitno še dodatno atraktiven. "Billongu sem kot kapetan že ob prihodu izrekel dobrodošlico in mu pojasnil cilje ter vizijo kluba. Prepričan sem, da se bo hitro prilagodil. Na pripravah pa bo moral pokazati tudi svoje pevske sposobnosti. Pravila so pravila" je poudaril.

Za zdaj še ni znano, kaj bo Billong pel, toda Tavares je vseeno odgovoril na vprašanje, kaj bi od visokraslega branilca pričakoval. "Ko ga pogledam, se bo morda odločil za hip-hop," se je nasmehnil kapetan vijoličastih. "Pomembno je, da nadaljuje z delom na treningih, potem pa se naj pripravi na krst," je še dodal.