© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
31.03.2017 08:20:36

Nekdanji hrvaški zvezdnik pojasnjuje: Kaj sem delal v Stožicah, zakaj sem sedel ob Mandariću

Ko se na dan slovesa športnega direktorja ob predsedniku kluba pojavi tako znan obraz, je povsem normalno, da se javnost hipoma začne spraševati, kaj se dogaja. Zato ne preseneča, da so se tudi številni navijači Olimpije vprašali: bo Boško Balaban novi sodelavec Milana Mandarića?

Odgovor je več kot očitno zelo preprost: ne bo. Vsaj tako trdi nekdanji hrvaški reprezentančni napadalec, s katerim smo se pogovarjali dan po porazu Olimpije na tekmi z Gorico (1:2). Njegove odločne besede niso pustile niti kančka dvoma, napadalec, ki je zlata leta svoje kariere preživel v Belgiji, kjer so mu navijači Club Brugga nadeli slikovit vzdevek Super Boško (v povprečju se je med strelce vpisal na vsaki drugi tekmi), je odločno poudaril, da ga služba v Olimpiji ne zanima. Toda zakaj je torej dejansko prišel v Ljubljano? In ključno: zakaj je na VIP-tribuni sedel tik ob Mandariću? Saj v Stožicah je skorajda na vsaki tekmi nemalo takšnih in drugačnih agentov in oglednikov, pa ga še ni bilo junaka, ki bi ga prvi mož zeleno-belih povabil, naj sedi ob njem.

"V Ljubljano sem prišel le zato, da bi si ogledal tekmo med Olimpijo in Gorico," je uvodoma pojasnil danes 38-letni Rečan, ki je kopačke obesil na klin leta 2012 (pred tem je odigral tudi 35 tekem za Hrvaško), nato pa se lotil menedžerskega posla. "Vem, da me boste zdaj vprašali, zakaj sem si želel ogledati prav to tekmo ..." 

VSE ODGOVORE BOŠKA BALABANA SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI