© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.01.2017 15:59:56

Vijoličasti poslali glasno sporočilo v boju za naslov prvaka

Drago Wernig - TAKA

Slovenski prvoligaši nadaljujejo s pripravami za spomladanski del sezone.

Čeprav so se zimske priprave za slovenske prvoligaše šele dobro začele in je do nadaljevanja sezone še mesec dni, so Mariborčani kot vse kaže že v zelo dobri formi. 

Sicer je po prijateljskih tekmah prehitro soditi o formi klubov, še posebej, če se pomerijo z objektivno slabšim tekmecem, pa so vijoličasti danes na umetni travi v Ljudskem vrtu povsem razbili avstrijskega drugoligaša Kapfenberg in poslali glasno sporočilo predvsem Olimpiji, pa tudi drugim prvoligaškim konkurentom. 

Četa Darka Milaniča je avstrijski klub razbila s kar 5:0, že po prvem polčasu je bil izid 4:0. V polno so zadeli dvakrat Dare Vršič (enkrat z bele točke), Rodrigo Defendi in Meusburger, ki je dosegel avtogol, v drugem polčasu se je med strelce vpisal tudi Milivoje Novaković

Maribor je začel z enajsterico Cotman, Palčič, Šuler, Defendi, Viler, Kabha, Pihler, Bohar, Vršič, Sallalich, Sunny Omoregie, v drugem polčasu so igrali Cotman, Šme, Mertelj, Uskoković, Vujčić, Vrhovec, Ogrinec, Moravac, Hotić, Sunny, Novaković.