© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.12.2016 08:44:44

Green Dragonsi pojasnili, zakaj nizkotne žaljivke za Kronavetra (video)

Nikola Miljković

Rok Kronaveter je bil na včerajšnji tekmi med Olimpijo in Krškim deležen nizkotnih žaljivk, ki so jih proti njemu uperili Green Dragonsi. Navijaška skupina se je odzvala in pojasnila, zakaj je žalila Mariborčana.

Poročali smo že, da si Rok Kronaveter včerajšnje tekme med Olimpijo in Krškim, ki je bila skorajda zagotovo njegova zadnja v zeleno-belem dresu, ne bo zapomnil po lepem. Green Dragonsi so mu namreč vzklikali nizkotne žaljivke, vzklikali "Krona odjebi" in izobesili transparent "Krona spizdi!"

Najglasnejši podporniki Olimpije so pojasnili, zakaj takšen odnos do prvega junaka prejšnje sezone, ko so zmaji po 21 letih znova osvojili naslov državnih prvakov. 

kronaveter alesfevzercom
www.alesfevzer.com

"Rok Kronaveter se je že večkrat poscal na lastne navijače, a tokrat je šel predaleč. Po golu v Kopru je postavil prst na usta (utihnite), navijači smo od vodstva kluba dobili odgovor, da ima osebne probleme," so zapisali na facebook strani Green Dragonsi, in dodali: "V včerajšnjih novicah je povedal resnico. Rok se že dolgo postavlja nad klub, in dovolj je bilo tega. Krona, spizdi!"

Pogovor, ki je razjezil navijače Olimpije, si lahko ogledate tudi TUKAJ.