© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.11.2016 09:43:39

Podpredsednik Olimpije na Hrvaškem: Koga je Stojić gledal v Pulju?

www.alesfevzer.com

Pretekli konec tedna si je eno od tekem hrvaškega prvenstva ogledal tudi podpredsednik Olimpije Ranko Stojić.

V soboto malce po 15. uri so nam hrvaški novinarski kolegi sporočili: "Na tekmi med Istro in Splitom so tudi ljudje, ki zastopajo ljubljansko Olimpijo!" Seveda smo se hitro lotili preverjanja in kmalu zatem dobili dodatno informacijo, da sta na tej tekmi tako Ranko Stojić kot Milan Mandarić.

Pozneje smo izvedeli, da Mandarića dejansko ni bilo v Pulju, čeprav se je najavil, obisk tekme hrvaškega prvenstva je namreč odpovedal zaradi osebnih razlogov. Tako je bil na stadionu Aldo Drosina zgolj Stojić, medtem pa precej bolj ostaja zavit v meglo skrivnosti podatek, zakaj je podpredsednik Olimpije dejansko odšel tja. Bržčas zato, da bi se prepričal o kakšnem od nastopajočih nogometašev, čeprav roko na srce ni imel veliko videti.

Tekma je bila namreč odigrana na katastrofalnem igrišču, odločil pa jo je šele avtogol. Domači so slavili z 1:0, edini gol je v 37. minuti zabil Josip Jurendić, ki je premagal vratarja lastne ekipe. Če je torej prvi mož kadrovanja gledal prav tega 29-letnega branilca, v kar pa ne gre verjeti, ni mogel biti navdušen. Ali je bil zaradi koga drugega, pa … Kdo ve!