© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.11.2016 09:49:43

Bi Koprčani dolg lahko vrnili z nogometaši?

Grega Wernig

Milana Mandarića ne zanima, da bi mu Koprčani dolg vrnili s svojimi nogometaši.

Vse odkar je tudi uradno znano, da bo moral nogometni prvoligaš iz Kopra skozi proces prisilne poravnave, se v javnosti namiguje, da bi Primorci dolg do Milana Mandarića lahko izplačali tudi tako, da bi v Ljubljano poslali nekaj svojih nogometašev. Šušlja se, da naj bi bili zmajem v tem trenutku še najbolj zanimiva branilca Gregor Sikošek, ki je pretekli teden debitiral v članski reprezentanci, in Toni Datković, s katerim se je že pred meseci spogledoval tudi Getafe.

Čeprav marsikdo ne bi imel nič proti takšnemu scenariju, mislimo seveda na navijače Olimpije, pa se takšen scenarij očitno le ne bo uresničil. Mandarić je namreč odločil zavrnil, da bi lahko do sploh kakršnegakoli prestopnega posla med Koprom in njegovim klubom. "Koper nima nogometašev, ki bi nam bili v tem trenutku zanimivi," je v intervjuju za Ekipo SN odločno poudaril prvi mož aktualnega državnega prvaka Slovenije.

CELOTEN INTERVJU Z MILANOM MANDARIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE ŠE VEDNO NA VOLJO NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!