© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
16.11.2016 17:20:48

Najboljši igralec lige? Pranjić! Najboljša ekipa? Niti Olimpija niti Maribor

Danijel Pranjić
Danijel Pranjić
Drago Wernig

Turbulentni dnevi in tedni minevajo na Obali, a pri tamkajšnjem prvoligašu menijo, da imajo v svojih vrstah še vedno najboljšega igralca lige.

V koprski zasedbi je kar nekaj nekdanjih zvezdnikov, eden izmed njih je tudi nekdanji hrvaški reprezentant Danijel Pranjić, o katerem ima trener Igor Pamić zelo visoko mnenje. Najvišje. »Še vedno je na najvišji ravni. Je v odličnem stanju in naš najboljši igralec. Ne le naš. Po mojem mnenju je najboljši igralec lige. Do zdaj je igral na položaju levega bočnega branilca, toda na prihajajočih preizkušnjah ga imam v načrtu preseliti v zvezno vrsto. Igra lahko na več položajih, res je dober,« je v pogovoru za Sportske novosti med drugim povedal trener Kopra.

Olimpija ali Maribor? Domžale!

Dotaknil se je tudi boja za naslov prvaka – Olimpija ali Maribor? »Če sem iskren, zame najboljši nogomet igrajo Domžale. So zelo dobro sestavljena ekipa, ki je bila selekcionirana več let. Problem je, da Domžale nimajo moči Maribora ali Olimpije, in vprašanje je, v kolikšni meri bodo zdržale v tem boju. Ampak v tem trenutku Domžale igrajo najboljše,« je povedal Igor Pamić.