© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
15.09.2016 12:33:13

Kako napreduje rehabilitacija stebra obrambe Olimpije?

Nikola Miljković

Nemanja Mitrović je bil v lanski sezoni eden ključnih mož pri pohodu na naslov prvaka, nato pa ga je od zelenic oddaljila poškodba ahilove tetive.

Branilec Olimpije Nemanja Mitrović je v lanski sezoni PLTS naravnost blestel in se spogledoval z reprezentanco, nato pa ga je v maju na treningu doletela neprijetna poškodba ahilove tetive. Sledila je operacija, zdaj pa je že nekaj časa brez opornice in izvaja potrebne terapije. Po pričakovanjih bi se moral vrniti konec letošnjega leta oziroma v začetku naslednjega, s potekom rehabilitacije pa je zadovoljen tudi nogometaš sam.

"Vse poteka tako, kot smo si tudi želeli. Ko sem odstranil opornico, so bile na začetku težave, saj sploh nisem mogel stopiti na gleženj. Zdaj je bistveno boljše, v Čatežu delam že osmi teden, ostal bom pa do naslednjega petka. Bolečin ni več, zdaj prihaja boljše obdobje. Naslednji teden bom začel teči, kar je dobro tudi za glavo, vrnil se bom tudi v klub in začel delati po individualnem programu. Mišica se počasi vrača, kar je pozitivno, in komaj čakam, da začnem igrati," je dejal 23-letni Ljubljančan.