© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.09.2016 15:32:31

Krčani na Obalo z novo okrepitvijo

Grega Wernig

Pred začetkom prvenstva je Krško zapustila večina igralcev, ki so klubu v njegovi debitantski prvoligaški sezoni pomagali zagotoviti obstanek v družbi najboljših.

Odgovorni v posavskem kolektivu so se morali hitro odzvati in poiskati igralce, ki bi lahko zapolnili nastalo vrzel. V večini so moštvo okrepili mladi fantje, ki še iščejo svoj prostor pod nogometnim soncem.

Najstarejši igralec v zasedbi trenerja Tomaža Petroviča je izkušeni Dejan Urbanč, ki šteje 32 pomladi. Vsi ostali so mlajši od 30 let. No ja, vsaj bili so.

V klubu so se precej dolgo ozirali za igralcem, ki bi zaostril konkurenco v branilski vrsti. Zdaj pa so sporočili, da so ga tudi našli. Enoletno pogodbo z nuklearci je namreč podpisal Marko Krajcer.

Enaintridesetletni Korošec je v slovenskem prvenstvu odigral 154 tekem, na katerih je dosegel pet zadetkov, večino časa je igral za Celje, bil pa je tudi član Dravograda, Izole in Aluminija.

Po koncu prejšnje sezone ni podaljšal sodelovanja s Celjem, kjer je nosil tudi kapetanski trak. Krajcer je bil že registriran za Krško in ima pravico nastopa na jutrišnji tekmi osmega kroga, ko se bodo Krčani na Bonifiki udarili s Koprčani.