© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
31.08.2016 13:59:31

Bo Ljudski vrt zapustil še en nogometaš?

Ljudski vrt
Ljudski vrt
sta

V štajerski prestolnici je še kako vroče, prestopni rok v vijoličastem taboru še ni zaključen, Maribor bi lahko zapustil še en nogometaš.

Govora je o Alešu Mertlju, ki bi se lahko prvič v svoji karieri preizkusil v tujini. 29-letni vezist Maribora, ki je do zdaj v opravi trinajstkratnih prvakov odigral že 297 tekem in je na večni lestvici nastopov na visokem sedmem mestu, dosegel je tudi 13 golov. 

Univerzalnega igralca v svoje vrste vabi nizozemski prvoligaš Roda iz Kerkradeja, kjer bi izkušeni Gorenjec znova združil moči z nekdanjim soigralcem Martinom Milcem.

mertelj
Drago Wernig - TAKA

Še včeraj dopoldne so do nas prišle informacije, da naj bi bila realizacija prestopa le še formalnost, toda v poznih večernih urah smo dobili namig, da vse skupaj vendarle ni tako zelo gotovo. Še več, vse je kazalo, da dogovora o selitvi v deželo tulipanov ne bo, toda v nogometu se kakopak lahko vse skupaj v trenutku spremeni.

Zato kakopak ni izključeno, da bo na današnji zadnji dan prestopnega roka zgodba vnovič dobila novo razsežnost, čeprav je za to menda vendarle zelo malo možnosti.