© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
19.06.2016 09:10:57

Kdaj peterica novih zmajev?

Nikola Miljković

Priprave nogometašev Olimpije na Rogli se približujejo koncu, Rodolfo Vanoli in njegovi varovanci se bodo v danes zvečer vrnili v prestolnico.

Razmere za delo sta na Rogli preverila tudi predsednik Milan Mandarić in novi športni direktor Nenad Protega. "Vsekakor veseli spoznanje, da je ozračje odlično, delovna zagnanost pa takšna, kot mora biti. Zraven je tudi nekaj mladih, obetavnih fantov, ki imajo do prijateljske preizkušnje s Celticom priložnost opozoriti nase, potem se bomo odločili, kako in kaj naprej," pravi sveži snovalec kadrovske politike v zmajevem gnezdu. Dela ima čez glavo, zanj bi bilo bržčas najboljše, če bi imel dan še kakšno uro več. Do konca Eura bo ostal strokovni komentator na nacionalni televiziji, hkrati kakopak sestavlja igralski mozaik za prihodnjo sezono. Najbrž niste podvomili, da je že pred časom skrbno načrtovan dopust z družino padel v vodo ...
Uradno novih moči med aktualnimi prvaki še ni, v prihodnjih dneh pa bo drugače. "Predvidevamo pet novih igralcev. Kombinacijo kakovosti in mladosti. Nekateri med njimi bodo okrepitev predstavljali takoj in zdaj, a moramo že danes misliti na prihodnost, zato bodo poleg tudi mlajši. Prav tako je seveda izjemnega pomena ohraniti homogenost ekipe, kar je bila odlika v prejšnji sezoni," je pojasnil Protega.