© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2016 10:16:51

Olimpija podaljšala z osrednjim branilcem

Arsen Perić

Osrednji branilec Antonio Delamea Mlinar je podaljšal pogodbo z zmaji do konca sezone 2018/19. 25-letnik je v zeleno-belem dresu od leta 2011 zbral 76 nastopov, dosegel tri zadetke in ob tem vknjižil še dve asistenci.

Na zadnjih odločilnih tekmah v minuli sezoni je Delamea Mlinar vnovič potrdil svojo kakovost in se po številnih zdravstvenih težavah (koleno) v zadnjem obdobju vrnil še močnejši ter tako prispeval pomemben delež k osvojitvi naslova državnih prvakov.

"Podaljšanje pogodbe z Olimpijo mi v prvi vrsti predstavlja veliko čast in obenem odgovornost, saj se zavedam, da zastopam barve eminentnega kluba. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujem klubskemu vodstvu, še posebej predsedniku, g. Milanu Mandariću, ki so pokazali veliko željo in zaupanje v moje zmožnosti. Obljubljam jim, tako kot vsem našim navijačem, da bom tudi v prihodnje z vsem srcem in dušo dajal vse za zeleno-beli dres. Po številnih zdravstvenih nevšečnostih sem se v minuli sezoni vrnil še močnejši, zato sem toliko bolj prepričan, da bom v prihodnje prispeval še večji delež k uspehom moštva," je ob podaljšanju zvestobe zmajem povedal Antonio Delamea Mlinar.

Predsednik kluba Milan Mandarić je pristavil: "Dogovor z Delameo Mlinarjem je bil sklenjen po le nekaj minutah, česar si želi vsak predsednik. Omenjeni nogometaš je ničkolikokrat pokazal svojo pripadnost Olimpiji, za kar se mu v imenu vseh, ki jim zelena barva nekaj pomeni, iskreno zahvaljujem. Verjamem, da bo Antonio v novo sezono krenil še močnejši, s tem pa bo naša obrambna vrsta še bolj stabilna in zanesljiva."