© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
sta
sta
20.05.2016 17:22:11

Dobrovoljc podaljšal do leta 2020

Gaber Dobrovoljc
Gaber Dobrovoljc
Arsen Perić

Nogometni klub Domžale in Gaber Dobrovoljc sta podaljšala sodelovanje do leta 2020. Dobrovoljc je v rumenem dres domžalskega prvoligaša v letošnji sezoni odigral največ minut na igrišču.

Tretjeuvrščena ekipa letošnje Prve lige Telekom Slovenije, ki bo v soboto v zadnjem krogu gostovala v Krškem, je danes podaljšala pogodbo s 23-letnim Dobrovoljcem, v najmočnejši slovenski ligi debitiral v sezoni 2010/2011. Do zdaj je odigral 79 prvenstvenih tekem, od tega skoraj polovico (31) v tekočem tekmovalnem letu.

»S sezono sem zelo zadovoljen. Ne gre le za to, da sem vseskozi igral, ampak sem bil celotno sezono zdrav. Na tem področju sem imel srečo, k čemur je veliko pripomoglo tudi opravljanje številnih preventivnih vaj, s katerimi sem vzdrževal primerno pripravljenost. V Domžalah, ki so odlična odskočna deska za naprej, sem za zdaj zadovoljen, svojo igro pa želim dvigniti še na višjo raven. Imam visoke ambicije in upam, da s svojimi igrami prepričam tudi kakšen klub iz tujine,« je ob podaljšanju pogodbe do leta 2020 dejal hitronogi domžalski branilec.