© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.04.2016 15:26:47

Zlatko Zahović se je posul s pepelom: Počutim se grozno, opravičujem se!

Drago Wernig - TAKA

Na izredni tiskovni konferenci v Ljudskem vrtu se je Zlatko Zahović opravičil vsem, ki jih je užalil v "aferi Agim Ibraimi".

Pred sedmo silo je stopil tudi Zlatko Zahović, ki je spregovoril o aferi Agim Ibraimi in odgovarjal na vprašanja sedme sile. 

"Sem nisem prišel, da bi v javnosti pral perilo nogometnega kluba Maribor oziroma enega od posameznih igralcev. Prav je, da se pokažem in da nastali položaj poskusim razčistiti," je uvodoma dejal Zahović.

"Vsem se opravičujem za mojo reakcijo, ki ni bila pravilna. Moram pa dodati, da sem v moji karieri zamenjal veliko slačilnic in nisem doživel kaj takšnega. Slačilnica bi morala biti zakon. Iz nje ne sme priti nič v javnost in od mene ne boste nikoli slišali ničesar, kar se zgodi v slačilnici."

"Vse skupaj smo želeli rešiti že v soboto, pa ni šlo. Že šest let smo skupaj. Maribor je imel za takšne stvari vedno posluh. Ali gre za osebne narave ali pa finančne. Počutim se grozno in se opravičujem vsem, ki sem jih užalil. Pri svojih 45-letih sem dal že veliko skozi in to me ne bo prizadelo. Samo človek sem, ki je naredil napako. Nismo edini klub na svetu, kjer se je to zgodilo. Pa kaj bomo zdaj ugasnili klub?,"
se je spraševal športni direktor Maribora.

Po incidentu je govoril tudi s predsednikom kluba Dragom Cotarjem in mu ponudil svoj odstop. "Predsedniku sem rekel, če mislite, da moram iti, potem bom šel. Dal sem mu jasno vedeti, da sem za svoje dejanje pripravljen plačati. Najmanjši problem," je med drugim še dejal Zahović.