© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
25.01.2016 20:24:59

Riera v dvojni vlogi

Drago Wernig - TAKA

Ko je nekdanji španski reprezentant Albert Riera sredi septembra postal član Zavrča, je na tej strani Alp močno završalo, haloški klub pa je spoznal marsikateri ljubitelj nogometne igre onkraj slovenskih meja.

Triintridesetletnik je za Zavrč nastopil na dvanajstih ligaških tekmah, na katerih je dosegel zadetek (na gostovanju v Ljudskem vrtu) in vknjižil še dve podaji. Vendar pa ljubezen ni trajala dolgo, pozimi sta Riera in slovenski prvoligaš prekinila sodelovanje.

Nekaj časa se je ugibalo, ali se bo Španec preselil v Koper, kjer bi se spet pridružil športnemu direktorju Dušanu Petkoviću in trenerju Slavku Matiću, s katerima je sodeloval že v Zavrču. In kot kaže se je zdaj to tudi uresničilo, Riera bo kariero resnično nadaljeval na Bonifiki, kjer bo opravljal dvojno vlogo.

Poleg tiste na igrišču bo namreč še pomočnik športnega direktorja, tako da bo Petkoviću pomagal pri sestavljanju igralskega mozaika. Riera je nad novo službo navdušen, kar je s svetom delil tudi prek svojega twitter računa.

riera