© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
19.12.2015 18:55:38

Bi lahko Olimpijo vodil nekdanji trener Maribora? Milanič je postregel z odgovorom

Grega Wernig

Nekateri menijo, da bi lahko Ljubljančani z novim trenerjem ubili dve muhi na en mah.

 Da bi v svoje vrste privabili odličnega strokovnjaka, ki je navajen osvajati lovorike, hkrati pa bi tako zadali udarec še Mariboru. Kako? Z Darkom Milaničem! Kar nekaj je takih, ki so prepričani, da je direktor Olimpije bržčas navezal stike tudi s strokovnjakom iz Izole, ki je včeraj praznoval 48. rojstni dan.

Seveda smo vse skupaj preverili. Sta se nekdanja člana beograjskega Partizana v teh dneh res slišala? Je snovalec kadrovske politike v zmajevem gnezdu "obrnil" številko dolgoletnega kapetana slovenske izbrane vrste? "Ne, Ranko Stojić me ni klical. Prav tako kot nihče drug v zvezi z Olimpijo," je bil jasen Darko Milanič, ki je že več kot leto dni na prisilnem počitku zaradi neurejenih razmerij z Leedsom oziroma njegovim lastnikom Massimom Cellinom, kar je v tem trenutku za nekdanjega odličnega branilca vsekakor oteževalna okoliščina.

Ali se v tej zgodbi kaj premika v smeri rešitve, nismo izvedeli, vendar je bržčas jasno, da je Darko Milanič po daljšem počitku znova lačen dela in adrenalina, ki ga prinaša trenerski posel.