© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
14.12.2015 15:08:35

Šeliga pri Olimpiji do 2018

Grega Wernig

Izkušeni vratar je v taboru zmajev vse od leta 2011.

Po koncu jesenskega dela sezone so pri Olimpiji podaljšali pogodbo s prvim vratarjem Aleksandrom Šeligo. Celjan je v klub prišel leta 2011, nova pogodba pa ga bo v Ljubljani predvidoma zadržala do poletja 2018. Stara pogodba bi se mu iztekla po letošnji sezoni.

"Ponosen sem na vsako odigrano tekmo v dresu Olimpije. Občutki ob podpisu nove pogodbe so izjemni, srečen sem in se veselim prihodnosti v zeleno-belem dresu. Moje želje v Olimpiji so jasne – želim si serijskega zmagovanja tekem in proslavljanja uspehov z našimi zvestimi navijači," je za klubsko spletno stran dejal Šeliga.

VZOR MLADIM
Ob podaljšanju sodelovanja s 35-letnim vratarjem je bil zadovoljen tudi športni direktor Ranko Stojić.

"Aleksander je s svojim pozitivnim zgledom na treningih in tekmah pravi vzor za mlajše nogometaše. Že na začetku obdobja nove Olimpije smo obljubili, da bodo nogometaši s pozitivnim odnosom in željo do dela tudi pošteno nagrajeni. Aleksander Šeliga je gotovo primer takšnega nogometaša. Klub nanj v prihodnje zelo resno računa, ne samo zaradi vrhunskih predstav na igrišču, prepričani smo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami tudi odličen mentor izjemno nadarjenim vratarjem Olimpije," je pojasnil srbski funkcionar v taboru Olimpije.