© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
23.09.2015 08:01:07

Športni direktor Zavrča Dušan Petković: Pred nikomer ne bomo slekli hlač

Drago Wernig - TAKA

Zlatku Zahoviću je na njegove očitke o "slačenju hlač" pred Olimpijo odgovoril tudi športni direktor Zavrča Dušan Petković.

Najprej so Mariborčani predstavili svoje videnje sobotne tekme v Zavrču, nato so se s svojo resnico odzvali Haložani. Na njihovo očitke se je odzval športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović in prisilil v odziv še športnega direktorja kluba iz najmanjšega prvoligaškega kraja Dušana Petkovića.

"Glede na to, da je klub v sporočilu za javnost že predstavil svoja stališča o dogajanju na sobotni tekmi, se nisem nameraval oglašati, toda potem ko je svoje povedal še gospod Zlatko Zahović in nas obtožil marsičesa, čutim potrebo in odgovornost, da zaščitim in branim NK Zavrč," je uvodoma povedal Dušan Petković. "Kot športnik seveda vem, da vsak poraz boli, toda da lahko tako zelo boli, tega nisem vedel. Sicer pa razumem jezo in zaskrbljenost športnega direktorja Maribora, saj so v slovenskem nogometu zapihali neki novi vetrovi. Olimpija je močna, tudi majhen Zavrč postaja vse močnejši. Vsak si seveda prizadeva biti čim boljši in nihče, ampak res nihče nima pravice, da bi nam prepovedal zmagati. Niti gospod Zlatko Zahović," je nadaljeval športni direktor haloškega prvoligaša in se nato dotaknil očitkov o "slačenju hlač" pred Olimpijo ...

CELOTEN POGOVOR Z DUŠANOM PETKOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SREDINI ŠTEVILKI EKIPE SN!