© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.04.2015 21:49:14

Zavrč ostaja neporažen na obnovljenem stadionu

Drago Wernig - TAKA

Nogometaši Zavrča in Gorice so se v 27. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.

Zavrč je tudi po dvoboju z Gorico še neporažen na domačem, obnovljenem stadionu. Je pa prvič oddal točki, tako da ostaja pri tem, da Zavrč še ni premagal Gorice. Zavrč sicer počasi odpada iz boja za evropske pokale, Gorica pa nabira pomembne točke za obstanek v ligi.

Gledalci v prvem polčasu niso videli zadetka, tudi ne kakšne večje priložnosti. Eno redkih je imela Gorica v 35. minuti. Po prekršku Karla Težaka so imeli Primorci prosti strel na robu kazenskega prostora. Dino Martinović je najprej zadel živi zid, v drugem poskusu pa je meril malo čez vrata.

nog-zavrc-gorica7580 dw
Drago Wernig - TAKA
V drugem polčasu je najprej Težak podal v kazenski prostor gostov, najvišje je skočil Toni Datković, toda tudi on je bil premalo natančen. Nato je imela svoje priložnosti tudi Gorica, a streli Amedeja Vetriha in Blessinga Elekeja nista spremenila rezultata, tako kot tudi ne na drugi strani poskus Erosa Grezde


V 65. minuti je Nikola Petrović obranil poskus Lorenza Pasqualinija, Josip Balić pa je v 78. minuti žogo poslal malo ob desni vratnici vrat gostov.

Zavrč bo v prihodnjem krogu v soboto gostil Celje, Gorica pa bo gostovala v Domžalah.

Zavrč - Gorica 0:0

Zavrč - Športni park, gledalcev 400, sodniki: Kajtazović (Kranj), Ul (Šentilj v Slovenskih Goricah) in Šinkovec (Maribor).
Zavrč: Petrović, Korošec, Antić, Bogdan, Datković, Težak, Muminović, Grezda, Dobaj (od 46. Monjac), Mitrović (od 56. Balić), Kiš (od 79. Zorko).
Gorica: Gallinetta, Vetrih, Širok, Žigon, Palumbo, Eleke, Jogan, Pasqualini, Martinović (od 64. Johnson), Caputo, Slivka (od 72. Majcen).
Rumeni kartoni: Grezda, Datković; Martinović, Majcen.
Rdeči karton: /.
Galerija