© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2015 08:41:23

Bo Oršića nasledil Grezda?

Grega Wernig

Celjani bodo prvi skupni trening v letošnjem letu opravili 12. januarja, do takrat morajo varovanci trenerja Simona Rožmana izpolniti individualni program vadbe.

Medtem navijači nestrpno pričakujejo kadrovske novice, za zdaj je znano le to, da se je Mislav Oršić preselil v Južno Korejo in da se je Dejan Djermanović vrnil v Olimpijo.

Najbolj vroči oziroma tržno zanimivi igralci so še vedno v knežjem mestu, in čeprav snubci prihajajo tako iz tujine kot domačega okolja, bi lahko pri tem tudi ostalo. "Maribor in Olimpija sta v Sloveniji po finančni plati na precej višji ravni kot vsi drugi. Z obema kluboma so bili vzpostavljeni določeni stiki, vendar bi kljub morebitni ugodni ponudbi močno premislili, če je prodaja igralcev konkurentu v lastnem tekmovanju smiselna z vidika naših športnih ciljev," pravi predsednik Stevan Đorđević.

Novih moči za zdaj prav tako ni, dobili pa smo namig, da bi utegnil grofe okrepiti 19-letni Eros Grezda iz Aluminija, mladi albanski reprezentant bi bil lahko morebitna zamenjava za Mislava Oršića.