© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.10.2014 10:34:27

Celjani stavijo na napadalno in atraktivno

Grega Wernig

Edina nedeljska tekma 12. kroga Prve lige Telekom Slovenije bo ob 15. uri na sporedu na Portovalu, v goste prihajajo Celjani.

Novomeščani so se v ponedeljek dobro upirali v Novi Gorici, a ostali praznih rok, toda podoba ekipe, ki jo vodi Miloš Rus, je bila dovolj obetavna, da lahko iz nje črpajo vsaj nekaj optimizma za obračun z razigranimi Celjani, ki v Novo mesto k svojemu nekdanjemu trenerju prihajajo v vlogi favorita.
"Znova bomo morali prikazati maksimalen pristop in vse svoje znanje. Cilj pa je jasen, z napadalno in atraktivno igro priti do vseh treh točk," je odločen najmlajši trener na slovenskem prvoligaškem prizorišču Simon Rožman. Celjani naskakujejo svojo deseto ligaško tekmo brez poraza, zavedajo pa se, da jih v Novem mestu čaka vse prej kot lahka naloga: "Zavedamo se pomembnosti tega obračuna, saj moramo iztržiti pozitiven rezultat, da potrdimo zmago proti Domžalam. Čez teden smo se dobro pripravljali, jutri pa bomo kot vedno dali vse od sebe," je povedal 29-letni branilec Marko Krajcer.