© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
20.08.2014 14:52:55

Zahović: O tem me ne sprašujte

Drago Wernig - TAKA

Športni direktor je osredotočen izključno na dvoboj s škotskim velikanom, o drugih rečeh se noče pogovarjati.

Agim Ibraimi je v začetku tedna z Mariborom podpisal novo pogodbo, ki je veljavna do poletja 2017, toda to seveda ne pomeni, da bo makedonski virtuoz pod Kalvarijo ostal tako dolgo.

Še več, lahko bi se zgodilo, da bo odšel že to poletje. V naslednjih desetih dneh. Poročali smo že, da se na Otoku vse bolj glasno govori o tem, da ga želita v svoje vrste privabiti Southampton in Newcastle, od glavnega igralca zgodbe smo želeli izvedeti še kaj več. "Saj veste, na koga se morate obrniti. To je v domeni športnega direktorja Zlatka Zahovića," je odvrnil Agim Ibraimi.

Marsikoga bi tovrstna namigovanja vrgla iz tira, našega sogovornika pač ne: "Ne, vse to je sestavni del nogometa, spada zraven. S tem, kaj pišejo mediji, se res ne obremenjujem. Lahko je vsak dan kaj, ampak to name ne vpliva. Zdaj sem osredotočen zgolj in samo na to, da bi pristavil svoj delež k še enemu velikemu uspehu Maribora. Da bi zaigral v ligi prvakov."

Seveda smo poiskali tudi športnega direktorja, toda o morebitnem odhodu vijoličaste desetice se ni želel pogovarjati. "Takšnih stvari me ne sprašujte. Ne zdaj! O tem zdaj res ne razmišljam. Nočem razmišljati. Ker so misli vseh v klubu osredotočene izključno v dvoboj s Celticom. To je zdaj edino pomembno se je odzval Zlatko Zahović.