© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
08.07.2014 21:00:13

Partizan boljši od Gorice

KMA

Gorica bo letos igrala v Evropi, toda prave forme še ni povsem ujela. To potrjuje tudi poraz na prijateljski tekmi z beograjskim Partizanom.

Goričani so po dolgih pripravah v Italiji ob koncu tedna počivali, v ponedeljek so trenirali ob Kornu, včeraj pa so se odpravili v najstarejše slovensko mesto. Na Ptuju so se v prijateljski preizkušnji pomerili z beograjskim Partizanom, ki je bil boljši in zmagal s 3:1 (1:0). Edini gol za pokalne prvake je dosegel Amedej Vetrih, ki je v 86. minuti realiziral najstrožjo kazen, pri srbskih predstavnikih v kvalifikacijah za ligo prvakov so bili uspešni Lazović (36), Ninković (83) in Grbić (87).

Za Gorico so od prve minute zaigrali Simčič, Vanin, Jogan, Modolo, Širok, Johnson, Vetrih, Džuzdanović, Majcen, Arčon in Žigon, v nadaljevanju je trener Luigi Apolloni priložnost ponudil še Štruklju, Kavčiču, Kolencu, Osujiju, Codromazu in Enowu.

Ni treba biti prevelik nogometni strokovnjak in ugotoviti, da je modro-bela zasedba v primerjavi s preteklo sezono močno spremenjena, a do konca prestopnega roka gotovo lahko pričakujemo, da bo v mesto vrtnic iz Parme prišlo še kar nekaj novih moči.