© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.10.2023 14:46:03

Pri Unitedu je počilo, trener Erik ten Hag je prestopil vse meje: Igralci so morali v garderobi ...

Profimedia

Vzdušje v ekipi Manchester Uniteda naj bi bilo po poročanju angleških medijev katastrofalno.

Manchester United je v 10. krogu angleške lige doživel pravi debakl na svojem terenu. Veliki mestni tekmec City ga je ponižal in porazil s 3:0, angleški mediji pa razkrivajo podrobnosti iz slačilnice.

Po porazu se je trener Erik ten Hag skupaj z zvezdniki Uniteda zaprl v garderobo in zahteval popolno tišino. Razlog? To je bila kazen, saj so morali poslušati glasno vpitje in veselje, ki je prihajalo iz hodnika in sosednje slačilnice, v kateri so bili nogometaši Cityja.

Ob tem je vsakemu posebej izročil posnetek s tekme, v naslednjih dneh pa bodo morali podrobno pregledati vsako akcijo, poiskati svoje napake in se izboljšati.

Za United je bil to sicer že peti poraz v letošnji sezoni angleške lige. Za vodilnim Tottenhamom zaostaja že za ogromnih 11 točk, tako slabega starta v novo sezono pa ta klub ni poznal vse od leta 1986. Takrat se je moral trener Ron Atkinson zaradi skromnih rezultatov posloviti.

Bo takšno usodo doživel tudi nizozemski strateg? Poleg slabih rezultatov je po poročanju vzdušje v slačilnici katastrofalno, vse več je takšnih igralcev, ki z Erikom ten Hagom niso zadovoljni, Daleč od tega ...