© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2023 09:47:12

Škandal! Član Barce javno užalil Viniciusa, te besede so šokirale Španijo! To ni rasizem, on je ...

Profimedia

Vinicius Jr. je tudi v letošnji sezoni tarča rasističnih napadov.

Zvezdnik Reala Vinicius Jr. je bil tudi na zadnji tekmi tarča rasističnih napadov. Brazilca so navijači v Sevilli večkrat žalili in pred njim oponašali opičje geste, kar pa se mu v zadnjih letih dogaja vse pogosteje.

Vinicius je odločen, da bo temu naredil konec in tudi sam vse pogosteje javno opozarja na to, kaj se mu dogaja in zbira dokaze, na drugi strani pa so tudi takšni, ki so prepričani, da Brazilec pri vsem skupaj pretirava in da v večini primerov sploh ne gre za rasizem.

Eden takšnih je tudi član Barcelone Mikel Camps, ki v klubu opravlja vlogo namestnika tiskovnega predstavnika upravnega odbora Barcelone. Camps nad Viniciusom mlajšim očitno ni prav nič navdušen, svoje pa je povedal na twitterju in poskrbel za precej razburjenja. "To ni rasizem. On si zasluži zaušnico, ker je klovn in nastopač. Kaj je s temi nesmiselnimi preigravanji na sredini igrišča?" je zapisal Camps in s tem kakopak šokiral mnoge. Da gre v tem trenutku za zelo perečo temo, je spoznal tudi sam, saj se je že po nekaj minutah vrnil na omenjeno družabno omrežje in svojo objavo izbrisal.

camps