© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.02.2023 11:35:55

Kaj je hotel narediti Neymar?! Vroča brazilska odbojkarica razkrila o izkušnji z nogometašem in šokirala!

Nespodobno povabilo brazilskega nogometnega virtuoza.

Brazilski nogometaš Neymar je zdaj srečno zaljubljen v rojakinjo Bruno Biancardi, še pred to resno zvezo pa je imel kar nekaj deklet, s katerimi si je krajšal čas.

Zdaj se je oglasila ena od priljubljenih brazilskih odbojkaric, ki je svetovno slavo požela predvsem z objavljanjem svojih vročih fotografij, in razkrila, da se ji je slavni nogometaš ponujal kar sam. Keyla Alves je prava zvezda družabnih omrežji, sledi ji več milijonov ljudi, oboževalci pa ji nakazujejo denar, da bi lahko videli njene fotografije. Neymar je hotel še več, njo in njeno sestro dvojčico Keyt pa je skušal zvabiti v posteljo. Obe hkrati, da ne bo kakšne pomote.

"Veste, kaj je rekel? 'Kdo ve, morda končam z obema,' je dejal. S sestro se pogovarjava o vsem. Ali je res mislil, da si bova to zamolčali? Če ne bi poslal sporočila tudi njej, bi bila zdaj že morda v Parizu," je razkrila Key.

Key je sicer uspešna odbojkarica, pred leti je bila izbrana za najboljšo prosto igralko južnoameriškega prvenstva, s klubskimi soigralkami pa je bila tudi državna prvakinja.