© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.02.2023 12:42:50

Auč! Navijači preganjajo Kloppa zaradi besed, ki jih je izrekel po porazu v lanskem finalu: Kje je drugo leto?

profimedia

Trener Liverpoola je po lanskem porazu v finalu lige prvakov poskrbel za besede, ki bi ga zdaj utegnile udariti po zadnjici.

Liverpoolu se je na prvi tekmi osmine finala lige prvakov pošteno nasmihalo, saj je po 16. minuti vodil že z 2:0. Nato je sledil mrk, Real je na Anfieldu popolnoma zavladal, na koncu pa slavil s 5:2. 

Varovanci Jürgena Kloppa kljub visokemu porazu puške ne mečejo v koruzo, vseeno pa ni malo takšnih, ki ne verjamejo v preobrat angleške ekipe. Ob tem so na dan prišle besede, ki jih je nemški strateg izrekel po lanskem porazu v finalu lige prvakov, ko je bil prav tako boljši Real.

"Ni slabo biti v finalu. To je vsekakor lep uspeh, čeprav smo si želeli še več. Občutek imam, da se bomo vrnili. Fantje so zelo tekmovalni, res so dobra ekipa,. Tudi drugo leto bodo izjemni. In spet bomo prišli. Kje je finale drugo leto? Istanbul? Kar rezervirajte hotel," je bil na novinarski konferenci po finalu 2022 samozavesten Klopp. Trenutno mu slabo kaže, če v Madridu ne bo preobrata, se bo moral s svojimi varovanci posloviti že v osmini finala.