© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.12.2022 11:26:02

Čistka pri Realu! V kratkem slovo kar 4 zvezdnikov, Ancelotti redči vrste madridskega velikana

Profimedia

Pri Realu naj bi še v tem prestopnem roku prišlo do čistke.

Real Madrid ima na svojem seznamu kar nekaj vrhunskih igralcev, na vse pa seveda ne more računati. Kot poročajo španski mediji, je trener madridskega velikana dobil nalogo, da sestavi seznam nogometašev, ki se jim je že v tem prestopnem roku pripravljen odpovedati, na izhodnih vratih so se znašli Marco Asensio, Dani Ceballos, Alvaro Odriozola in Mariano Diaz.

Asensio je v preteklosti že dokazal, da je človek za velike tekme, pri svojih 26. letih pa je sit sedenja, zaradi česar naj bi že januarja zamenjal klub, ker pa mu pogodba z Realom poteče konec sezone, pa se že januarja pogovarja in pogaja s klubi, ki bi si ga želeli v svojih vrstah.

Podobno velja tudi za Diaza in Ceballosa, ki bosta po koncu sezone ostala brez pogodbe, Odriozola pa bi moral v Madridu igrati še naslednjo sezono, a Ancelotti nanj v letošnji sezoni sploh ne računa.

Drugače je z nepogrešljivo četverico, ki jim po koncu sezone poteče pogodba z madridskim velikanom. Luki Modriću, Karimu Benzemaju, Toniju Kroosu in Nachu Fernandezu naj bi vodstvo kluba v podpis ponudilo novo pogodbo in jih skušalo zadržati še za vsaj eno sezono, največja neznanka pa je v tem trenutku Nemec, ki je pred kratkim namignil, da se spogleduje s koncem kariere.