© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.11.2022 06:40:57

Svet je na nogah! Ronaldo z vso silo udaril po Unitedu, besede šokirajo: Izdali so me. Trener me ne ...

Cristiano Ronaldo je očitno že odigral zadnjo tekmo za Manchester United.

Nogometaši Manchester Uniteda so bili v 16. krogu angleškega prvenstva tik pred tem, da izgubijo stik z mesti, ki na koncu sezone vodijo v ligo prvakov. Na gostovanju v Londonu pri Fulhamu so do sodnikovega dodatka držali le neodločen izid 1:1, toda v tretji minuti dodatka jim je tri točke zagotovil gol rezervista Alejandra Garnacha.

Še enkrat več je na tekmi manjkal prvi zvezdnik kluba Cristiano Ronaldo, ki naj bi dvoboj izpustil zaradi bolezni, v večernih urah pa je angleški tabloid The Sun na svojih spletnih straneh najavil ponedeljkov ekskluzivni intervju s Portugalcem, v katerem je močno udaril po svojem klubu in trenerju Eriku ten Hagu.

Ko ga je znani novinar Piers Morgan vprašal, ali se ga želijo vodilni možje znebiti, je odvrnil: "Da. Ne samo trener, ampak tudi dva ali trije vodilni možje. Izdali so me. Počutim se izdanega, zdi se mi, da me določeni ljudje tukaj nočejo videti. Ne samo v tem letu, ampak tudi v lanskem."

Ronaldo se je v Manchester vrnil po letu 2013, ko se je preselil k Realu, leta 2021 se je vrnil. Se je od takrat kaj spremenilo? "Ko je Ferguson odšel, klub ni naredil nobenega napredka. Nobene evolucije, nič se ni spremenilo. On najbolje ve, da klub ni na poti, na kateri bi si zaslužil biti," je bil jasen Portugalec in se med drugim dotaknil odnosa s trenerjem. "Ne spoštujem ga, ker on ne spoštuje mene. Če me ne spoštuješ, te tudi jaz ne bom spoštoval. Nikoli," je o ten Hagu dejal Ronaldo.