© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2022 11:50:39

Razkrito! Iz vrst Bayerna razkrili, kaj je naredil Lewandowski po bolečem porazu na Camp Nouu: Po tekmi je ...

Profimedia

Robertu Lewandowskemu zagotovo ni lahko pri srcu.

Trenutno eden najboljših napadalcev na svetu Robert Lewandowski zagotovo ne preživlja prijetnih trenutkov. Pred začetkom sezone je okrepil vrste Barcelone in zapustil nemškega giganta Bayerna. Poljak je hitro navdušil nogometno javnost, še posebej navijače Barce, jasno pa je, da vsega ne bo zmogel sam.

Ta teden je Barcelona doživela boleč udarec, krog pred koncem skupinskega dela lige prvakov pa ostala brez možnosti za izločilne boje. Povrhu so Katalonce na Camp Nouu ponižali nogometaši Bayerna, poraza z 0:3 ni mogel preprečiti niti Lewandowski. V nadaljevanju evropske sezone bo tako s soigralci igral v ligi Europa, "njegov" Bayern pa bo tudi letos eden glavnih favoritov za naslov v ligi prvakov.

Številne je zanimalo, kaj se je dogajalo na hodnikih Camp Noua po tekmi med Barcelono in  Bayernom, javno sta spregovorila člana kluba iz Münchna. "Lewa je po tekmi prišel v slačilnico. Imeli smo kratek pogovor, ampak nismo šli v podrobnosti. Je dober človek, v prihodnosti mu želim vse najboljše," je razkril športni direktor Bayerna Hasan Salihamidžić, napadalec Thomas Müller pa je dodal: "Prišel nas je pozdravit, kar je bila lepa poteza. Vedno ga je lepo videti in se z njim pogovarjati. Seveda mi ga je zaradi tega, kar se dogaja pri Barceloni, žal. On je res ambiciozen nogometaš."