© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.10.2022 06:42:50

Brez zadržkov! Ronaldo povedal vse, po suspenzu izlil dušo: V svoji karieri sem se ...

Profimedia

Cristiano Ronaldo se je odzval po incidentu, ki ga je zakuhal na zadnji tekmi angleške lige.

Cristiano Ronaldo je na sredini tekmi angleškega prvenstva zakuhal incident. Še pred koncem tekme s Tottenhamom je zapustil zelenico in se samovoljno odpravil v slačilnico, pri tem pa so ga ujele tudi kamere. V javnosti je ta poteza močno odmevala, njegov klub Manchester United se je odzval tako, da ga je odstranil iz ekipe, na naslednji tekmi proti Chelseaju ga tako ne bo niti na klopi, trenirati pa bo moral sam.

Portugalec se je po tej novici odzval javno, med drugim pa priznal svojo napako. "V svoji karieri sem se vedno trudil, da bi živel spoštljivo in se tako tudi obnašal do svojih soigralcev, sodelavcev in trenerjev. To se ni spremenilo. Jaz se nisem spremenil. Sem ista oseba in isti profesionalec, kot sem bil zadnjih 20 let svoje kariere elitnega nogometaša, spoštovanje pa je vedno odigralo pomembno vlogo pri mojih odločitvah.
Začel sem zelo mlad, starejši in bolj izkušeni igralci so mi bili vedno pomemben vzor. Kasneje sem se jaz trudil, da bi bil jaz vzornik mlajšim igralcem. Včasih to na žalost ni možno, včasih kakšne odločitve sprejmemo vroče glave.
Zdaj moram še naprej trdo delati, podpirati soigralce in biti pripravljen na naslednje izzive. Da bi se zlomil pod pritiskom, ne pride v poštev. Nikoli. To je Manchester United in držati moramo skupaj. Kmalu bomo spet skupaj," je po novici o suspenzu prek družabnih omrežij sporočil Ronaldo.