© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.10.2022 15:13:24

Haaland razkril svoj krvavi jedilnik in šokiral vse! Zaradi tega ga primerjajo s Hannibalom Lecterjem!

Martin Metelko

Norveški napadalec Erling Haaland je v neverjetni formi

V dresu Manchester Cityja je Norvežan to sezono dosegel že 20 golov na 13 tekmah in na igrišču je res videti neverjeten.

Številni se sprašujejo, kaj je skrivnost njegovega uspeha, kako je mogoče, da je v tako močni ligi lahko tako dominanten.

Zdaj so se angleški mediji dokopali do njegove skrivnosti, to je njegove nenavadne prehrane in hitro so ga zaradi te začeli primerjati s Hannibalom Lecterjem, osebo iz filma Ko jagenčki obmolknejo.

Haaland je namreč pred kratkim v nekem dokumentarcu razkril, da je veliko mesa, in to zelo kvalitetnega mesa, ki ga kupuje pri lokalnih prodajalcih. A vse je šokiralo, kaj vse Norvežan zaužije.

"Večina tega ne je, a jaz skrbim za svoje telo. Najbolj pomembno je, da jem kvalitetno hrano lokalnih in preverjenih trgovcev. Tako jem kravje srce in jetra, čemur se številni izogibajo, a to je zelo dobro za moje telo. Ljudje pravijo, da je meso slabo, toda katero meso? Tisto, ki ga jest v McDonaldsu? Ali je boljše tisto kravino, ki se je prehranjevala s svežo travo s travnika. Vsako meso ni slabo, samo treba je prepoznati kvaliteto," je izjavil Erling.

Pojasnil je tudi, da beleži vse, kar poje, filtrira vodo in se vsako jutro sonči eno uro, kajti izpostavljanje soncu je zelo pomembno.

Dnevno zaužije 6000 kalorij, a hkrati zelo pazljivo izbira posladke. Tudi tu gleda na kvaliteto in dodaja, da se ne izogiba nobeni hrani, le kebabu, ki ga ima zelo rad, velikokrat reče ne.