© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.09.2022 14:25:55

Srhljiva nesreča nogometnega zvezdnika! Po čelnem trčenju se avtomobil ni zaustavil, očividci v šoku!

Profimedia

Eden od udeležencev je moral v bolnišnico.

Nekdanji nogometaš Liverpoola Andy Carrol je bil udeležen v prometni nesreči na zahodu Londona. Upokojeni angleški reprezentant je s svojim avtomobilom (Mercedes GLS, ki ga Angleži ocenjujejo na slabih 150 tisoč evrov) trčil v nasproti vozeče manjše vozilo (Ford Fiesta).
Manjši avto naj bi ob tem po cesti drsel slabih 30 metrov, sledilo je še trčenje v tretji avtomobil. Težje poškodovanih k sreči ni bilo, v bolnišnico je bil prepeljan le sopotnik v Fordu, ki je čutil bolečine v prsnem košu. Oba voznika sta opravila test alkoholiziranosti, aretacij ni bilo.
Očividci poročajo, da je bil Carrol po nesreči vidno v šoku, a dovolj priseben, da je hitro preveril, v kakšnem stanju so ljudje v drugem avtomobilu. Okoliščine nesreče naj bi bile po pričevanjih očividcev zelo nenavadne, celotno sosesko pa je pretresel glasen pok.


Carroll, ki je za angleško reprezentanco na devetih nastopih dosegel dva zadetka, je nazadnje igral v dresu West Broma, ob koncu prejšnje sezone pa je postal prost nogometaš.