© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.09.2022 11:07:32

Bo Liverpool po katastrofi v Neaplju zamenjal Jürgena Kloppa?! Nemčeva izjava trese nogometni svet!

Profimedia

Nogometaši Liverpoola trenutno preživljajo najslabši začetek sezone pod vodstvom Jürgena Kloppa.

V prvih šestih krogih angleškega prvenstva so Redsi slavili vsega dvakrat in za vodilnim Arsenalom zaostajajo za šest točk. Zelo boleč pa je bil sredin poraz v prvi tekmi skupinskega dela lige prvakov proti Napoliju. Liverpool je Italijo zapustil s štirimi žogami v svoji mreži, na kar je odgovoril z vsega enim zadetkom.

"Veliko stvari nam manjka in zdaj se moramo iskati sredi sezone v premier ligi in ligi prvakov. Že v soboto igramo z Wolverhamptonom. Če so oni gledali tekmo, se verjetno ne morejo nehati smejati. Videli so, da je zdaj idealen trenutek za igranje z Liverpoolom, in s tem se tudi sam strinjam," je dejal Jürgen Klopp po porazu z Napolijem

Potem pa je sledilo vprašanje, ali se boji Tuchelove usode. Ali se boji, da ga bodo pri Liverpoolu odpustili? "Niti ne, ampak, kdo ve?! Razlika je v tem, da imamo drugačen tip lastnikov. Naši so bolj umirjeni in pričakujejo, da bom sam rešil nastali položaj; ne razmišljajo o tem, da bi to naredil kdo drug. Tako oni vidijo nastali položaj. Tisti dan, ko si bodo premislili, pa mi bodo bržkone povedali," je odgovoril Klopp.