© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.06.2022 09:26:30

Nekdanji zvezdnik Reala šokiral z izpovedjo: Na treninge sem hodil pijan, pil sem tudi ...

vszi

Izpoved, ki je pretresla nogometni svet.

Se še spomnite Cicinha? Desnega bočnega branilca, ki je v najboljših letih svoje kariere blestel v dresu Reala iz Madrida in tudi brazilske reprezentance? Zdaj že upokojeni nogometaš je šokiral nogometni svet z izpovedjo, da je imel še v času svoje aktivne kariere velike težave z alkoholom. Ta naj bi bil tudi razlog, da je njegova kariera na najvišji ravni trajala tako zelo kratko. 

"Na treninge sem hodil pijan. Tudi v Realu. Pil sem pred treningom, bil na fizioterapiji. Potem sem prišel domov in spet pil. Nehal sem piti šele ob štirih zjutraj. V Romi sem bil ves čas pijan, ljudje so to opazili, izgubil sem status in ugled," je dejal Cicinho. "Pil sem kavo, da bi se znebil zadaha. Kopal sem se v parfumu, da ne bi smrdel. Nisem potreboval denarja za alkohol, ljudje so mi plačevali," je še nadaljeval Brazilec. 

"Prvič sem pil pri trinajstih letih in nikdar nisem prenehal. Živel sem na vasi, ob vikendih pa smo odšli v mesta, v klube. Že kot mladoleten sem nagovarjal starejše, da so zame kupovali pijačo. Pil sem na skrivaj. Alkohol te obda z ljudmi, ki imajo radi takšno življenje, iz tvojega življenja pa izključi tiste ljudi, ki te imajo zares radi. Ne želiš namreč slišati, kako ti govorijo, da si stisnjen ob zid," je še dodal Cicinho, ki je v svoji karieri igral za Botafogo, Atletico Mineiro, Sao Paolo, Real Madrid, Romo, Villarreal, Sport Recife, Sivasspor in Brasiliense, za brazilsko reprezentanco pa je zbral 15 nastopov.