© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2022 10:49:22

Zgodovinsko! V Hollywoodu snemajo serijo o Čeferinu in drami na Uefi, Slovenec glavni junak!

Profimedia

V Hollywoodu snemajo serijo o Aleksandru Čeferinu, Uefi in boju zoper superligo.

Lansko leto je zaživela ideja o superligi, ki so jo ustanovili nekateri največji evropski nogometni klubi, a je po hitrem posredovanju predsednika Uefe Aleksandra Čeferina, odporu navijačev in pomoči nekaterih evropskih vlad hitro doživela klavrn konec.

Juventus, Barcelona in Real Madrid sicer še niso opustili ideje o tem tekmovanju, najbrž bo imelo zadnjo besedo sodišče, se pa zdi, da to tekmovanje vsaj v takšni obliki nima prihodnosti.

Hiter odziv Čeferina, ki mu je nož v hrbet med drugim zaril tudi dober prijatelj in predsednik Juventusa Andrea Agnelli, je bila bržkone ključna, zdaj bo ta boj med Uefo in ustanovitelji superlige dobil celo hollywoodsko uprizoritev.

V Združenih državah Amerike že snemajo serijo, ki bo imela štiri dele. Novico o tem je v svet ekskluzivno spravila revija Jana, ki je v zadnji številki o družini Čeferin pripravila nadvse zanimiv prispevek, o seriji pa zapisala: "Nedavno so Čeferine v Grosupljem obiskali filmski delavci iz Hollywooda pod vodstvom znamenitega in večkrat nagrajenega režiserja Jeffa Zimbalista. Snemajo nadaljevanko o Aleksandrovi borbi zoper superligo, ki bo imela štiri dele po eno uro. Končana bo septembra in jo je že odkupil Apple TV."