© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.06.2022 19:35:10

Končno je podpisal! Dobra novica za navijače Liverpoola!

profimedia

V zadnjem obdobju se je za precej nogometašev Liverpoola govorilo, da bodo zapustili Anfield, Divock Origi je to že storil, Sadio Mane je blizu prestopa v Bayern, pogodba pa bi se s koncem junija iztekla tudi Jamesu Milnerju.

Slednji pa je kljub zanimanju drugih klubov iz angleške premier lige, še za leto dni podaljšal svojo pogodbo z Liverpoolom. 36-letni Anglež, ki se najbolje znajde na sredini igrišča, lahko pa krpa tudi luknje na bočnih položajih v obrambi, je član Liverpoola že od leta 2015 in je v tem času za klub odigral že 289 tekem ter dosegel 26 golov in dodal 44 asistenc. Milner je najizkušenejši član ekipe Jurgena Kloppa in bo s svojimi izkušnjami ekipi pomagal tudi v naslednji sezoni. Ob podpisu nove pogodbe naj bi sprejel tudi precejšnjo znižanje svoje plače, da s tem pomaga klubu pri financiranju novih okrepitev.

Pod vprašajem pa je še vedno usoda obeh največjih zveznikov v napadu redsov, Maneju in Salahu se pogodba izteče po naslednji sezoni in s klubom se ne morejo dogovoriti o plači, zato se zdi, da bo Senegalec klub zapustil že letos, Salah pa je dejal, da bo zagotovo ostal še naslednjo sezono, potem pa bomo videli, kam se bo odpravil Egipčan.