© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.06.2022 13:41:48

Nemec povedal, kar mu je šlo! Kroos o izpadu po zmagi nad Liverpoolom: Za en d*ek je pomembno, kako ...

Toni Kroos je po nekaj prespanih nočeh spregovoril o nemškem novinarju, ki ga je razjezil takoj po tekmi finala lige prvakov.

Zvezdnik Reala Toni Kroos je le nekaj trenutkov po velikem finalu v lige prvakov na zelenici na kratko spregovoril z nemškim novinarjem, ki pa ga je vrgel iz tira. Vprašanje ga je močno zmotilo, rojaka je zanimalo, kako gleda na to, da je Liverpool dominiral, na koncu pa je slavil Real.

"90 minut si imel časa in si uspel pripraviti zgolj to vprašanje. To je sra*je," je na zelenici odvrnil Kroos in odkorakal stran. Prizor je kakopak nemudoma obkrožil svet, nogometaš Reala pa je nekaj dni po tem dogodku pojasnil, kaj ga je tako močno zmotilo.

V podkastu se je pogovarjal s svojim bratom in razkril: "Lahko bi me vprašal, kako sem videl dvoboj. Zagotovo mu ne bi odvrnil, da smo jih imeli od prve do zadnje minute. Rekel bi, da so bile moči poravnane, da je imel Liverpool več priložnosti, mi smo pa tisti, ki smo zmagali. Tako kot se je to zgodilo nekajkrat v zadnjih mesecih. On je od mene želel slišati, da naša zmaga ni bila poštena. Za en d*ek je pomembno, kako igraš v finalu, potrebno je le zmagati. To me je zelo razjezilo, bil sem zelo jezen nanj."