© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2022 15:53:33

Lewandowski na poti v BARCELONO? Poljak se je ZGROZIL, ko je videl TOLE!

Profimedia

Robert Lewandowski ima pogodbo z Bayernom podpisano do konca naslednje sezone.

V bavarskem klubu upajo, da bodo Poljaka zadržali še nekoliko dlje, saj nameravajo z njim podpisati novo pogodbo. Toda Poljak ima drugačne načrte, že pred časom se je začelo govoriti o tem, da bi se rad preizkusil še kje drugje, tako da evropski velikani pravzaprav čakajo v vrsti za njegov podpis

Glede na to, da bo avgusta dopolnil 34 let, je jasno, da veliko časa za spremembo okolja niti nima več. A zdi se, da je zdaj temu bližje kot kadarkoli prej. Iz Nemčije namreč prihajajo informacije, da ga ponudba za enoletno podaljšanje sodelovanja, ki mu jo je ponudil Bayern, nikakor ni navdušila. Ravno nasprotno, nad njo naj bi bil izjemno razočaran, celo ogorčen. Zmotilo ga je, da je v igri zgolj enoletno podaljšanje trenutnega dogovora, prav tako pa njegova plača ne bi bila niti za cent višja.

Ker je Poljak prepričan, da na najvišji ravni lahko igra še tri leta, je jasno, da je zgoraj zapisano voda na Barcelonin mlin. Iz ponujenih pogojev pa je razbral, da ga pri Bayernu ne spoštujejo dovolj, zato je svojemu zastopniku sporočil, naj naredi vse, da bo lahko prestopil na Camp Nou.