© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.04.2022 11:43:39

BOMBA iz Londona! Tega v prodaji Chelseaja ni PRIČAKOVAL NIHČE! Bosta klub prevzela ta VELIKANA ŠPORTA?!

Profimedia

Za nakup naj bi prispevala preko 20 milijonov evrov.

Chelsea po protiruskih sankcijah, ki so zaradi povezav z Vladimirjem Putinom dosegle tudi dolgoletnega lastnika kluba Romana Abramoviča, ostaja na trgu. Raine Group (banka, ki je zadolžena za nadzor prodaje londonskega kluba) bi lahko angleški vladi že ta teden posredovala ime najbolj primernega ponudnika, je pa Otok danes zatresla novica, da sta se v lov na lastništvo vključili tudi dve veliki imeni iz sveta športa.

Po poročanju otoških medijev sta legendarna tenisačica Serena Williams in sedemkratni prvak Formule 1 Lewis Hamilton pripravljena podpreti kandidaturo oziroma ponudbo Martina Broughtona. Velikana svojih športnih disciplin naj bi k ponudbi prispevala vsak po 12 milijonov evrov. Broughton, nekdanji predsednik Liverpoola in British Airwaysa, naj bi se z zvezdnikoma dogovarjal že več kot dva tedna.

Hamilton je v preteklosti sicer javno spregovoril o tem, da je vse od otroštva navijač drugega londonskega kluba Arsenala, Angleži pa poročajo, da bi dirkač v klubu "prevzel formalno vlogo v promociji raznolikosti, enakosti in vključevanju.