© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.04.2022 09:15:01

Kaj se dogaja z Ronaldovo izbranko? Rodila mrtvega otroka, prijateljica pa razkriva podrobnosti!

vszi

Družina Cristiana Ronalda preživlja težke čase.

V ponedeljek se je Cristianu Ronaldu in njegovi izbranki Georgini zgodila prava tragedija, ki je ne bi smel doživeti noben starš. Ob rojstvu dvojčkov je hčerka preživela, sinček pa ni imel te sreče. Ronaldo in Georgina sta novico o tem delila s svojimi sledilci na družabnih omrežjih, po tem pa se nista več oglasila.

V teh težkih časih je popolnoma jasno, da so prioritete druge zadeve, vendarle pa je v javnost prišla informacija, kako se v tem težke obdobju počuti mama. Za španske medije je spregovorila prijateljica Georgine Cristina Tarrega. Tisti, ki česa takšnega niso doživeli, si verjetno niti ne predstavljajo, kako zelo težko je biti v takšnem položaju, Georgina pa ostaja pozitivna. Tudi zaradi štirih otrok in novorojenčka, za katere mora skrbeti.

"Kljub tragediji ostaja pozitivna. Glede vsega. Ima prižgan telefon, vsakokrat se oglasi in pogovarja. Ne poseda, je pozitivna in tako se tudi obnaša," je razkrila Tarrega in dodala, da še niso opustila misli o širitvi družine, čeprav bi ob takšnem dogodku marsikdo storil ravno to. "Zagotovo si želita še kakšnega otroka, o tem smo se pogovarjali že velikokrat," je zaključila prijateljica.