© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.04.2022 10:06:16

Mbappe ŠOKIRAL! Real ali PSG? TEH BESED velikega zvezdnika ni PRIČAKOVAL NIHČE! Kar poglejte ...

Profimedia

Veliko presenečenje po tekmi PSG - Lorient.

Znano je, da je veliki zvezdnik Kylian Mbappe lansko poletje na vsak način želel prestopiti iz PSG-ja k Realu, a francoski klub tega ni dovolil. Od tedaj je veljalo, da bo Francoz poleti tak prestop izpeljal kot prost igralec - to prepričanje pa se je še okrepilo, ko je PSG proti Realu izpadel iz lige prvakov in se je pariški klub znašel v precejšnji institucionalni krizi. Mbappe o teh stvareh ni nikoli zares govoril, zato pa je bilo toliko večje presenečenje, ko je to storil po nedeljski zmagi na Lorientom. In to s kakšnimi besedami! 

"Kar je bilo v preteklosti, je bilo v preteklosti. Kar zadeva prihodnost, pa moram povedati, da se še nisem odločil. Če bi se odločil, bi vam povedal - ne vidim nobenega razloga in smisla, da bi to skrival. Nisem se odločil, v igro so prišli neki novi elementi, o katerih moram s svojimi bližnjimi dobro premisliti. Ne bom vam povedal, kaj so ti novi elementi, a stvari so vsekakor drugačne, kot so bile. Ko se bom odločil, boste to izvedeli," je povedal za L'Equipe. 

Večina analitikov ob tem meni, da te besede prej pomenijo približevanje podpisu nove pogodbe s PSG-jem kot pa približevanje pričakovanemu prestopu k Realu. Tudi zato, ker je Mbappe k vsemu skupaj dodal: "Povsem miren sem, odločil se bom v miru. Le kako ne bi bil miren, ko pa igram z Messijem?"