© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
17.03.2022 10:26:21

Legendi OSMEŠILI IGRALCA JUVENTUSA! Po izpadu torinskih zeber TARČA KRITIK predvsem en igralec!

Profimedia

Juventus se je spet poslovil v osmini finala lige prvakov.

Že tretje leto zapored se je pot Torinčanov v elitnem evropskem tekmovanju končala na prvi stopnji izločilnih bojev. Tokrat je bil za Juve usoden Villarreal, ki je v sredo v Torinu slavil kar s 3:0.

Številni so razočarani s tem, kar je pokazal Juventus. Oglasil se je Patrice Evra, ki je med letoma 2014 in 2017 tudi sam nosil dres torinskega velikana. "Zelo sem razočaran s tem, kar je pokazal Juventus. Mislim, da trener Allegri dela čudeže s tem igralskim kadrom. Ekipa ni dovolj kvalitetna, sploh na sredini igrišča. V mojih časih so bili tam Claudio Marchisio, Arturo Vidal, Andrea Pirlo ... Zdaj pa je tam Arthur. Zdi se mi, da ni imel niti ene podaje, s katero bi nekaj naredil. Ne dela razlike," je dejal nekdanji francoski reprezentant.

Še bolj oster do Brazilca je bil že pred začetkom povratne tekme nekdanji legendarni trener Fabio Capello, ki je v teve prenosu za Arthurja dejal, da je pri njem videti kot bi igral ragbi, pri tem pa je seveda ciljal na to, da praktično ne podaja naprej, ampak samo nazaj oziroma vstran.