© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2022 13:57:55

VELIKO RAZKRITJE! Junak epske zmage Reala je NAPOVEDAL, kaj se bo zgodilo s Parižani (FOTO)

Dvoboj Reala in PSG-ja je bil eden vrhuncev letošnje sezone v ligi prvakov. Bogati Parižani so spet ostali praznih rok.

Premožni lastniki PSG-ja bodo morali na lovoriko v ligi prvakov oziroma na naslov evropskih klubskih prvakov še malo počakati. V obračunu z madridskim Realom je Francozom kazalo dobro, celo odlično, a se je v pičlih 17 minutah vse postavilo na glavo. Karim Benzema je bil med 61. in 78. minuto usoden, dosegel je tri zadetke in Pariz zavil v črno.

Z 79 zadetki četrti najboljši strelec lige prvakov vseh časov je čarobni večer celo napovedal. V javnost je prišel pogovor v Whatsappu med Benzemajem in raperjem Nisko. Pred tekmo je nogometni zvezdnik svojemu prijatelju dejal, da bo to njegova zgodba in da PSG ne bo uspel narediti ničesar. "Eksplozivno bo. PSG ne bo nič naredil, to je moja zgodba," je med drugim zapisal Benzema.

Po včerajšnji tekmi dežujejo pohvale na račun 34-letnega francoskega napadalca. Njegov soigralec Thibaut Courtois je prepričan, da gre za najboljšega napdalca na svetu v tem trenutku, da je boljši tudi od Bayernovega Roberta Lewandowskega.

Real na krilih velike zmage, velikega preobrata, napada 14. naslov v ligi prvakov. Z Benzemajem v konici napada kakopak ni brez možnosti, nasprotno. Francoz je na 33 tekmah v tej sezoni dosegel 30 zadetkov. Mnogi pravijo, da igra v življenjski formi.