© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.03.2022 14:01:18

Španski mediji RAZKRIVAJO, kdo je nova tarča Reala, potem ko se zapleta z Mbappejem in Haalandom

Profimedia

Okoli madridskega Reala se vsak dan dviga prah, predsednik Florentino Perez pač želi imeti cvet najboljših nogometašev na Santiagu Bernabeu.

A vselej se ne izide po načrtih. Potem ko sta bila prva kandidata za kraljevi klub najboljša mlada nogometaša na svetu, Kylian Mbappe in Erling Haaland, so se po pisanju španskega športnega časnika As stvari začele spreminjati.

Ko je že kazalo, da bo Mbappe brez trohice dvoma postal novi član Reala, je prišlo do obračuna s PSG-jem v osmini finala lige prvakov. Mladi Francoz je z zadetkom odločil prvo tekmo, od takrat dalje pa so vse pogostejša namigovanja, da se je nemara premislil, da bo morda sprejel ponudbo Katarcev in ostal v Parizu.

Okoli Erlinga Haalanda so zapleti še bolj pogosti in bolj izraziti. Njegov agent Mino Raiola fanta seli od velikana do velikana, predvsem pa želi iztržiti za sebe zajetno provizijo. Naposled so se ohladili tudi v Madridu, saj je norveški napadalec v tej sezoni kar pogosto na seznamu poškodovanih.

Victor Osimhen 1
Profimedia


Vodstvo Reala išče tretjo, predvsem bolj zanesljivo možnost za krepitev svojega napada. Španci razkrivajo, da naj bi bil to nigerijski napadalec Napolija Victor Osimhen, ki je v tej sezoni dosegel 11 zadetkov. Za nekdanjega člana Wolfsburga, Charleroija in Lilla se sicer zanima tudi Manchester United.

Victor Osimhen 2
Profimedia