© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2022 11:44:20

Drama v KONFERENČNI LIGI: Musliman si, če ne boš povedal resnice, TE BO KAZNOVAL ... (video)

Profimedia

Sinoči so bile odigrane povratne tekme play-offa v konferenčni ligi. V dvoboju Qarabaga in Marseilla pa smo videli resnično neverjeten prizor.

Marseille je prvo srečanje na svojem igrišču dobil s 3:1, tako da bi morala biti povratna tekma za francoskega velikana zgolj formalnost. Tako je tudi bilo, gostje so slavili s 3:0, toda v povezavi s tem srečanjem se govori o nečem povsem drugem.

Širšo nogometno javnost je presenetil dogodek iz 34. minute, ko je Ibrahima Wadji zatresel mrežo Marseilla. Po predložku s strani je žogo kar z roko poslal v gol. Sodniki tega niso videli, prav tako pa v tem tekmovanju še ni sistema VAR, tako da so zadetek priznali. Gostje so glasno protestirali, ker so videli, kako je bil zadetek dosežen, potem pa se je zgodilo nekaj, česar na nogometnih igriščih ne vidimo velikokrat.

Trener Qarabaga Gurban Gurbanov je senegalskemu napadalcu zabičal, da mora priznati, da je igral z roko. "Trener je resen človek in ne mara laži. Njemu in soigralcem sem povedal resnico," je razkril Wadji, ki je potem skupaj s kapetanom Maksimom Medvedjevom odšel do sodnka in priznal, da zadetek ne bi smel veljati. Sodnik ga je poslušal in gol razveljavil.

Zelo zanimivo pa je bilo tudi to, da je vezist Marseilla Matteo Guendouzi med žolčno debato na igrišču Wadiju rekel, da je musliman in da bo bog kaznoval, če ne bo povedal resnice: "Nogometaši Marseilla so se mi zahvaljevali, ker sem priznal," je še povedal glavni akter zgodbe.