© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.02.2022 12:26:57

POTRES v Španiji: Prihodnost HAALANDA zapečatena?! Poglejte si, kakšen dogovor je sklenil in S KOM!

Profimedia

Po poročanju španskih medijev naj bi Erling Haaland sklenil dogovor z Realom.

Erling Haaland bo bržkone eno najbolj vročih imen poletnega prestopnega roka. Dortmundsko Borussio je brez dvoma že prerasel, Norvežan pa je tarča največjih evropskih klubov, med katerimi so Manchester City, PSG, Barcelona in Real. A če gre verjeti španskim medijem, pa dvomov o njegovi prihodnosti ne bi smelo biti več.

Sport je danes razkril, da so se predstavniki Reala v Monaku dobili z očetom norveškega nogometaša in brazilsko odvetnico Rafaelo Pimento, ki je prišla v imenu nogometaševega agenta Mina Raiole. Slednji okreva po zdravstvenih težavah, zaradi česar ni mogel priti, vseeno pa jim to ni preprečilo, da ne bi sklenili dogovora, po katerem naj bi imel Real prednost pri podpisu pogodbe z nogometašem.

Vsi skupaj so podpisali predpogodbo, s katero so si zagotovili prednost pri nakupu nogometaša, okoli katerega vlada prava norišnica. Če bo držal obljubo, potem v Madridu nastaja nova super ekipa, saj so že pred dnevi v javnost prišle informacije, da naj bi bil selitvi k Realu zelo naklonjen tudi Kylan Mbappe.