© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.02.2022 14:31:24

BRUTALEN NAPAD Joseja Mourinha na svoje igralce: "Nimate ja*c! Zakaj ste se us*ali?"

Profimedia

V slačilnici Rome je nadvse dramatično, poraz v četrtfinalu italijanskega pokala z Interjem (2:0) je očitno sodu izbil dno.

Modro-črni so se z zadetkoma Edina Džeka in Alexisa Sancheza zanesljivo uvrstili v polfinale, za uvrstitev v finale se bodo pomerili z mestnim tekmecem. Romi preostane serie A, kjer je trenutno na sedmem mestu, obenem jo čakajo izločilni boji v konferenčni ligi.

Portugalski strokovnjak Jose Mourinho je bil po pokalnem obračunu izjemno jezen na svoje varovance, saj njihov pristop ni bil primeren. Po tekmi je v slačilnici povsem ponorel: "Zanima me, zakaj ste se us*ali v prvih desetih minutah. Največja slabost človeka je pomanjkanje ja*c. Ali se vi bojite takšnih tekem? Če se bojite, igrajte serie C, kjer ne boste igrali z velikimi tekmeci, prvaki. Ne boste igrali na vrhunskih stadionih, pred veliko navijači, ne bo pritiska velikih tekem."

Mourinho je povsem izgubil živce in igralce ozmerjal, češ da so ljudje brez ja*c, "to pa je najhujše, kar se lahko zgodi človeku."

Trenerja je razjezil začetek tekme, saj je Džeko dosegel zadetek že v 2. minuti. Kmalu zatem bi lahko bilo že 2:0, a je Barella zadel prečko. Preden so gostje uspeli urediti svoje vrste, je Rui Patricio branil nevarna strela Milana Skriniarja in Džeka. Tekmo je v drugem polčasu naposled prelomil Alexis Sanchez in postavil končni izid.