© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2022 11:03:54

VROČA AKCIJA! Vodstvo Fiorentine ŽELI IZBRISATI Vlahovića, za navijače je pripravilo NORO PONUDBO

Profimedia

Srbski napadalec Dušan Vlahović je zmagovalec zimskega prestopnega roka, klub iz Firenc, ki je do vrha napolnil svojo blagajno, pa največji 'zaslužkar'.

Vlahovićev prestop iz Fiorentine v Juventus je močno dvignil prah, predvsem med navijači vijoličastih, ki so še od legendarnega Roberta Baggia močno alergični na selitve njihovih ljubljencev k stari dami. V tem pogledu ni nič čudnega, da so se takoj po sklenitvi posla po vsem mestu pojavili grafiti in transparenti z močno žaljivo vsebino - na račun Vlahovića. V pretirani navijaški folklori so mu celo grozili s smrtjo.

A prej ali slej bo Vlahovićev prestop tonil v pozabo, karavana bo šla dalje. Vroč bo predvsem še zadnji krog tega prvenstva, 22. maja bo namreč Juventus gostoval na stadionu Artemio Franchi.

Vodstvo kluba iz Firenc je že res močno napolnilo blagajno - z več kot 80 milijoni evrov -, vendar želi do tega prestopnega roka svojega najboljšega igralca čim prej pozabiti, celo povsem izbrisati. Njegovo ime preprosto ni več zaželeno na tribunah.

Fiorentina je tako za svoje navijače pripravila prav posebno akcijo. Vsak, ki ima doma Vlahovićev dres (in takšnih ni malo), lahko v klubski trgovini za 20 evrov zamenja ime na hrbtni strani. Na drese s številko 9 bodo v prvi vrsti tiskali ime Cabral, ki bo v moštvu zamenjal srbskega napadalca, po želji pa si lastniki dresov lahko izberejo tudi kaj drugega.

Brazilec Cabral je po odhodu Vlahovića okrepil ekipo - za 14 milijonov je prestopil iz švicarskega Basla. V tej sezoni je na 31 tekmah dosegel 27 zadetkov in osem podaj. V Firencah so prepričani, da so se zelo dobro odzvali in da bo Vlahović - tudi s pomočjo akcije z dresi - kmalu povsem pozabljen.

vlahovic dres