© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2022 10:25:38

V slačilnici PSG-ja je MOČNO POČILO! Messiju je PREKIPELO, zvezdnika PODI IZ KLUBA!

Profimedia

Spor naj bi trajal že več mesecev, zdaj pa je Lionelu Messiju dokončno prekipelo.

V PSG-jevi slačilnici je spet zavrelo, spor pa se bo očitno končal tako, da bo moral eden od zvezdnikov zapustiti klub. Glavna akterja zadnjega incidenta pa sta Lionel Messi in Mauro Icardi. Argentinca naj bi bila v sporu že od oktobra. Takrat naj bi se prvič resno sprla, razlog za to pa je, da je Icardi prepričan, da bi moral dobiti reprezentančno vabilo. Glavni krivec, da ni tako, pa je po njegovem mnenju prav Messi.

Slednji naj bi bil tisti, ki Icardiju ne pusti, da bi se vrnil v izbrano vrsto. In zdaj naj bi se nekaj podobnega zgodilo še v PSG-ju, saj naj bi Messi naredil vse, da bi Icardi že ta mesec zapustil pariški klub. Ob tem je pomembna podrobnost tudi to, da Icardija ni v načrtih Mauricia Pochettina, kar bi lahko samo še dodatno pospešilo njegov odhod.

Zanj pa prav tako že obstaja precej zanimanja, saj sta določen interes že pokazala Juventus in Manchester United; toda tudi tu ne bi šlo tako zlahka, prvega bi namreč moral najprej zapustiti Alvaro Morata, za katerega se zanima Barcelona, drugega pa Edinson Cavani, ki naj bi po nekaterih informacijah Old Trafford zapustil šele poleti. Šele na tak način bi se sprostilo mesto za Icardijev prihod ...